Voucher cadou

Mai bine un voucher decat un cadou nepotrivit. Da-i optiuni nelimitate sa-si ia ce vrea! Poti alege unul sau mai multe Vouchere cadou cu o valoare intre 50 si 2.000 lei. Livrarea se face rapid, iar beneficiarul se va putea bucura imediat de cadoul primit si poate cumpara orice de pe SeminteCanabis.com

Conditii de utilizare

Voucherul cadou este valabil pe o perioada de 12 luni de la data emiterii. Nu exista taxa de emitere, cat platesti atat primeste beneficiarul voucherului.
Voucherul cadou poate fi folosit doar la o singura comanda. Valoarea lui nu poate fi impartita in mai multe cumparaturi separate.
Beneficiarul introduce codul voucherului cadou in cosul de cumparaturi, iar valoarea lui va fi dedusa din pretul final al comenzii.
Daca doresti sa comanzi mai multe vouchere cadou sau cu alte valori, ne poti scrie pe adresa office@ismokeit.ro sau ne poti suna la +4368120474171.

De ce voucher cadou

Cei dragi isi vor alege singuri ce-si doresc si ce le face placere.
Avem in stoc peste 5000 de produse, de la peste o 50 de branduri. Fiecare isi gaseste cadoul perfect.
Voucherul cadou il gasesti in contul de utilizator, dupa plasarea comenzii si achitarea acesteia. Beneficiarul se va putea bucura imediat de cadoul primit si poate achizitiona orice de pe SeminteCanabis.com. Cu doar cateva click-uri, poti rezolva problema cadourilor pentru cei dragi.

Intrebari frecvente

Voucherul electronic este valabil si pentru transport?
Da, daca valoarea comenzii este mai mare de 200 lei.

Este posibila utilizarea repetata a voucherului?
Nu. Cuponul poate fi utilizat o singura data.

Ce se intampla dacă aplic voucherul cadou la o comanda de valoare mai mica decat valoarea voucherului?
Voucherul poate fi folosit o singura data. Inseamnă ca diferenta dintre valoarea voucherului si valoarea comenzii se pierde. De aceea, este mai bine sa alegeti un produs in plus, utilizand astfel intreaga valoare a voucherului.

Pot folosi suma de pe voucherul cadou in numerar?
Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbata in bani.

Nu ai gasit raspuns la intrebarea ta?
Suna la +4368120474171 sau scrie pe adresa de e-mail semintecanabis@gmail.com, te ajutam cu drag.