Seminte Canabis
Suntem vânzători de top

Seminte de Marijuana premiate mondial

delivery canabis
Rapidă Si Discretă
Toate comenzile sunt livrate din Austria catre toata Europa prin firma de curierat Post.at sau Urgent Cargus
Plateste Ramburs
Oferim pentru Romania serviciul de curierat cu plata ramburs. Este Ușor, rapid și de încredere
grinder gratis
Produse Gratis
De la râșnițe și hârtii până la pungi și carti de joc, avem o gamă completă de produse care va sunt oferite Gratis
Seminte Gratis
În fiecare zi avem oferte excelente pentru clienții noștri. Garantăm cel puțin o sămânță gratuită la fiecare comandă!
Totul despre seminte de canabis

Genetica Seminte Canabis

Seminte de Canabis Indica
Plantele Indica tind să fie scurte și puternice, luând un profil stufos pe măsură ce cresc. Ca atare, tulpinile dominante indica sunt de obicei cele mai potrivite pentru cultivarea în interior, în special în spații restrânse. Un beneficiu major este că indicele au de obicei o perioadă scurtă de înflorire de aproximativ 8 săptămâni. Pe lângă creșterea în formațiuni strânse, dense și cu frunze, tulpinile indica au, de obicei, o aromă puternică de pământ și un nivel ridicat, relaxant și liniștitor.
Seminte de Canabis Sativa
Plantele Sativa vor crește foarte în mod implicit, multe ajungând la peste 3 metri. Cu o perioadă mai lungă de înflorire comparativ cu indica, vor fi necesare 9-14 săptămâni pentru ca planta să înflorească. Plantele sativa sunt groase, cu spațiu suficient între noduri (unde se dezvoltă mugurii). Aceste caracteristici fac ca semințele de canabis sativa să fie ideale pentru cultivarea în aer liber în medii calde. În ceea ce privește aroma și efectele, sativele sunt cele mai asociate cu arome picante, citrice și energice, cerebrale.
Seminte de canabis Ruderalis
Descoperită inițial în Rusia și regiunile înconjurătoare, Cannabis ruderalis este o plantă naturală robustă și rezistentă cunoscută pentru a rezista condițiilor dure. Crescând mai scurt decât planta indica, ruderalis atinge o înălțime maximă de aproximativ 1,5 metri. Mic și mai asemănător cu tufișurile decât celelalte tulpini, ruderalis conține niveluri scăzute de THC și este ideal pentru reproducere încrucișată pentru a crea o genetică autofloritoare.
image

Livrare Rapida si Discreta

Serviciu de livrare Expres 24/7

Toate comenzile online vor fi expediate prin Post.at și livrate în termen de 48 de ore. Pentru Comenzile catre Romania prin folosim Urgent Curier iar termenul de livrare 5-7 Zile

Va stam la dispozitie Non-Stop

Pentru ori ce probleme legate de comenzi sau daca ai nevoie de informati iti stam la dispozitie pe pe WhatsApp +4368120474171

Afla mai multe despre semintele de canabis

Totul despre Semintele de Canabis Feminizate si AutoFlower