Seminte Canabis
Despre Noi

Suntem prezenți la nivel local în: Germania.

-Romania 

-Austria

Livrare
Uniunea Europeana

Expediere – În termen de 1-7 zile

Metode de livrare – Post, GLS, Fan Curier, DHL, UPS, EMS , Urgent Curier , etc.

Restul lumii

Expediere – În termen de 1-7 zile

Metode de livrare – Post, GLS, DPD, Econt, TNT, DHL, UPS, EMS etc.

“ Toate comenzile sunt trimise rapid cu Curieri Locali .Termen de livrare: 1-2 zile.“
Livrare Rapida
Seminte Canabis
POȘTĂ

Puteți trimite monede internaționale Lire sterline (GBP), Euro (EUR), dolari americani (USD $). Trimiteți numai bancnote. Banii ar trebui să fie bine ascunși (puneți-i mai întâi în jurnal sau ziar și apoi în plic). ralanti într-un plic sigur trimis ca scrisoare, pentru a minimiza riscul de furt. Nu suntem responsabili pentru banii care nu au ajuns.

Adresa pentru trimiterea banilor va fi oferită la efectuarea comenzii și trimisă prin e-mail după confirmarea acesteia. Suma trimisă trebuie să fie egală cu suma comenzii. După primirea banilor, în aceeași zi comanda vă va fi trimisă.

Transfer PayPal

PayPal este una dintre cele mai populare plăți online. Și acceptăm această metodă. Doar un simplu transfer. E-mail către care trebuie să transferați suma comenzii pe care o veți primi în timpul executării comenzii și trimisă prin e-mail după confirmarea ei.

WesterUnion Transfer

Western Union este cea mai populară metodă de transfer de bani la nivel mondial. Puteți trimite bani de la orice bancă care funcționează cu acest tip de transfer. Că puteți învăța de la băncile din regiunea dvs. Pentru a face un transfer către noi, veți avea nevoie de numele unei țări și de persoane care vor primi banii. Toate datele despre trafic și instrucțiunile pe care le veți primi în ordine temporală și continuând prin e-mail după realizarea acestora.